Online…

Daar mijn oude website te rommelig werd voor mijn ook een dagje ouder wordende ogen, presenteer ik…

De Nieuwe S

Met alles netjes geordend en een minder duistere look. Voel je vrij om te reageren. Voel je vrij.

10 thoughts on “Online…

 1. Oh, net nu ik gewend was aan de rommelige pluizenzeef (een naam die me altijd geintrigeerd heeft).
  Maar dit is zeker fijn overzichtelijk. WordPress is sowieso een prettige bloghost, zij het niet dat ik langzaam (maar toch ook steeds sneller) mijn webspace aan het opmaken ben… (Blogspot heeft meer, maar vind ik ook zo rommelig).
  De feed en link zullen geupdate worden! En bedankt voor het censuur bij mijn link, maar ik geloof dat dat stadium al gepasseerd is. Dus voel je vrij om die link minder crimineel uitziend te maken. Voel je vrij.

 2. Het doet me denken aan mijn ouderlijk huis. (Ow, dit klinkt al superbejaard, maar goed). Toen wij verhuisden hebben we het nieuwe huis tien jaar lang ‘Het Nieuwe Huis’ genoemd, totdat er van ‘Het Oude Huis’ geen sprake meer was.

  Ik wens jou alle goeds in jouw Nieuwe huiS!
  (En een traan vind je in de oude zeef).

 3. OK. Feedlink gewijzigd.
  Ziet er idd beter uit dan web-log. Waarom trouwens geen Blogger? Ik heb ook wel eens zo’n WordPress-blog geprobeerd, maar Blogger is m.i. flexibeler dan WordPress (tenzij je wilt betalen).

 4. Merci Monsieur Friso…. Waarom wordpress? Tja. Als ik een baan ga hebben wil ik inderdaad gaan betalen en dan is het toch wel de interessantere host. Daarnaast werk ik aan een website voor de Kellendonk Stichting, die graag een intuïtieve interface/CMS wil hebben en de keuze is gevallen op WP. Zo kan ik alvast even oefenen met mijn eigen blog.

 5. Mooi dat ook jullie de weg hebben gevonden. Laat de vermeende ernst de gezelligheid niet in de weg staan. Voel je thuis. Welkom, welkom en wel thuis.

 6. Pingback: Schreber « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s