Het was zoals nooit tevoren…

‘Het is misschien wel poëzie van de laagste plank,
maar dan wel van het hoogste niveau.’

De Mugwumps reisden af naar Arnhem vandaag, om de ether onveilig te maken. And so we did.

Studio RTV Arnhem

Radio gaat tietenhard: voor je’t weet is het voorbij. Maar het ging goed, afgezien van een kleine verspreking in de stad resoneert. Ik kan er veel over vertellen, maar ja: vertellen over wat we allemaal verteld hebben, wordt me toch iets té meta. Voor mensen die het gemist hebben: komende dinsdag wordt het vanaf elf uur (des ochtends) herhaald. Nog steeds op 105.1 FM en op de website. De Windows Media Player stream aldaar werkt inderdaad niet, zoals ik heb begrepen. De andere stream kun je gewoon in Quicktime openen (‘opslaan als’ en dan ‘openen met’). Dat werkt tenminste op mijn mac zo… We krijgen echter ook een opname, dus treurt allen niet: binnenkort zetten we het ding zelf integraal online. Hieronder nog wat foto’s.

RTV Arnhem zendt uit vanuit het hart van de stad, zoals we hierboven (in de achtergrond) konden lezen. Wanneer je vanaf dat bord 180 graden draait zie je dit:

Hartje Arnhem

Wellicht bedoelen ze het ‘nou, geografisch gezien’ hart van de stad…

El Joppo van Deep Sleep

Meneer Deep Sleep was er ook bij: Jop Luberti.

Misschien is dit maar het moment om het wereldkundig te maken: Boris is uit de Mugwumps gezet. Zijn papieren versie volstond. In plaats van Boris hebben we nu Clark Kent bij de Mugz gevraagd, hieronder op de foto met Oscar.

Clark en Oscar

Hij mocht meteen meedoen:

Mugwumps op de Rundfunk

Na afloop was iedereen tevreden, en niemand heeft gehuild. Mee op de foto hier staat Desi, de geluidstechnicus.

Feestje RTV Arnhem

Papieren Boris werd er zelfs hongerig van:

Papieren Boris

Saucijzenbroodjes in de Kiosk kopen is uiteraard een slecht idee.

C’est tout.

9 thoughts on “Het was zoals nooit tevoren…

 1. Ja, die heeft Jop genomen. Daar zitten we midden in de uitzending, denk ik. Vlak voordat Clark tegen Jop zegt dat je het toestel ook heel goed kunt horen.

 2. Klikkerdeklik van Jopperdepop, inderdaad… Die kutflitser ook! Ik voelde me kei-opgelaten toen Boris me er op wees. Then again: when duty calls, the dude answers. Jullie moesten en zouden toch een beetje profi geprofileerd worden. Fuck radio etiquette!

 3. Bert ziet er op de eerder besproken profi-foto wel een beetje uiïg uit. Of is dat zijn meest profi-look?
  De licht-geblondeerde Clark Kent mag in zijn blote vuistjes knijpen.

  PS: Dennis, ik moet er wel erg aan wennen dat ik nu steeds mijn mailadres erbij moet tikken. Dan heb ik mijn reactie opgestuurd, krijg ik een foutmelding, klik ik terug en dan moet ik overnieuw beginnen. Arghh!

 4. @ jop: nog buikloop van het broodje?
  @ willem de megafoon meester: ik was net te grazen genomen doot superman, geen idee waar dien nou weer vandaan kwam?!?

 5. Pingback: Daar zijn we dan… « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s