Het is druk hier: af…

De cyclus Het is druk hier, in de ontwenningskliniek is af. Het is denk ik voor het eerst dat ik zo bewust een drieluik heb zitten schrijven. Al wist ik niet dat het precies een drieluik ging worden. Het had ook een vijfluik kunnen zijn. En stiekem is het een zesluik of op zijn minst een vierluik. Enfin, het is een meerluik en omdat ik zo blij was dat ik een meerluik had geschreven, heb ik het meteen maar even in elkaar geknutseld als boekje.

Het is druk hier, in de ontwenningskliniek

En je mag het downloaden, hier. Er is een spread, op lage resolutie voor je scherm. Er is een zwaarder bestand dat je kunt printen. Voor de knutselaars onder jullie is er een echte (hoe kan het ook anders?) DIY-versie, met instructies voor printen. Onder Downloads staan nog wat meer opties. Uiteraard alles onder een CC-licentie. Het verhaal houdt hier niet op, want er komt (zeer waarschijnlijk) ook een spoken word versie met muziek.

22 thoughts on “Het is druk hier: af…

 1. Bedankt voor de snelle verbetering anonieme spelchecker! Wel typisch ook dat ik ‘anonieme’ reacties krijg op een post die over een ontwenningskliniek gaat.

 2. Woah, gaaf Dennis! Gefeliciteerd!
  Laat je zelf ook een oplage drukken? Als het om andermans werk gaat ben ik niet zo’n DIY-er en ik houd er wel van om echt iets in mijn handen te hebben. Hoeveel procent meer neem je ook alweer op van papier dan van scherm? 60% ofzo? Nou, misschien zit ik te overdrijven.

 3. I’d pay 4 that :) Misschien toch geen slecht idee een kleine oplage te maken.

  zoals ik je al zei, zeer vet Dennis

 4. Ik heb het eens even bij de Extrapool nagevraagd wat het kost om een oplage te laten maken van 50 stuks. Die moet wel te slijten zijn.

  Ik hou jullie op de hoogte.

 5. Goh Dennis, mooi gemaakt – ik snap wel waarom het daar zo druk is: in zo’n ontwenningskliniek van jou zou ik ook best graag verblijven. :)

 6. tof! ook de tussentekst (het beest&vloed-achtige in mijn egocentrische optiek) is goed.
  Als een refrein wat niet uit je kop kan stampen.

 7. @ Saskia: maandag weet ik meer over papier. Het bestand is overigens niet beveiligd. Misschien dat de server het er lastig mee heeft. Op archive.org staat het ook nog eens.

  @ Flodderbokser: Je woont alweer een tijdje in A’Dam of niet? Bedankt hoor. Vier bier voor de houtzagerij.

 8. Dank. Het is even afwachten. Door de vierkleurendruk zou het nogal prijzig kunnen worden. Ik ben nu in onderhandeling met de drukker. We bekijken even wat de beste prijs/aantal verhouding is, maar het ziet er naar uit dat het niet voor minder dan 3-4 euro kan, en dat doet mij toch twijfelen. Ik vind het nogal aan de hoge kant voor een drieluik. Misschien moet ik een poll beginnen.

 9. Als je ziet wat er voor €15 en meer in de rekken ligt, is dat natuurlijk relatief. Maar z/w kan ook mooi zijn.

 10. Pingback: Buurman, wat ziet ik nu? « De Nieuwe S

 11. Pingback: Zwoele zomeravonden, late nachten « De Nieuwe S

 12. Pingback: De Brakke Hond #99 « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s