Boekenfeest

Ik heb het momenteel net iets te druk om hier met de gebruikelijke regelmaat nieuw werk te plaatsen. Sterker nog, ik heb het iets te druk om met enige regelmaat nieuw werk te produceren. Een van de schuldige, tijdrovende bezigheden is het onderstaande programma.

ORP op het Boekenfeest

Na het succes van vorig jaar mocht ORP weer een podium vullen op het Nijmeegs Boekenfeest. Dit keer hebben we onze Gelderse collega’s ook uitgenodigd. De rest van het programma staat hier.

Daarnaast zijn er een stageverslag en twee scripties, is er likdit, zijn er ORP 7.3 (voor wie het niet wist: wij drukken de bundels zelf, waarover later meer) en de presentatie daarvan. Ook zijn er optredens en afwas, een hongerige kat en morgen komen de enablers naar Nijmegen. Ik ben hier binnenkort weer terug. Bear with me.

4 thoughts on “Boekenfeest

 1. Dit was niet helemaal de afspraak Dennis, maar vooruit. Met dit prachtige affiche mag natuurlijk gepronkt worden. Ik zat er zelf ook al over te denken, maar ja, ik vind dat ik eigenlijk nog wat over Kunstgebit moet schrijven… (vandaag voor de laatste keer het persbericht nog eens rond gestuurd).
  Dat ORPincestAllStars krijgt overigens een hele andere lading na gisteren, snapjewatikbedoel.

 2. wat jammer dat nijmegen wat te ver ligt voor een over-en-weertje.
  en hoe dat jullie zelf drukken wil ik ook wel eens achter komen.

 3. TWEE scripties? Pardon?
  Oh en vergeet Klad Vorm niet!
  Geniet van het optreden van Enablers (die zo nu aan de gang moet zijn denk ik zo), ik ben te brak/moe en met teveel studieverplichtingen voor morgen om langs te komen – hoewel het me meer dan eens aangeraden is.
  Maar het Boekenfeest… jaaa, daar kijk ik naar uit!

 4. @ Willem: Ik weet niks van afspraken. En verder snap ik wat je bedoelt. Het was overigens ondanks gearriveerde viezerikken erg gezellig niet?
  @ Maarten: Zometeen ga ik weer, ik zal mijn fototoestel meenemen.
  @ Suzan: Die van mezelf heb ik te schrijven, die van Stefan te lezen/corrigeren. Kladvorm vergeet ik zeker niet… Druk bezig mijn teksten af te krijgen zodat ik kan gaan repeteren met Jop. Jammer dat je niet bij de Enablers was… Was erg tof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s