Alles grijs of wa?

Morgen is hij er: de nieuwe ORP. Ter gelegenheid van de verschijning van ORP 7.3 ‘Alles grijs’, presenteren we in samenwerking met Cultuur op de Campus: KUNSTGEBIT.

Omslag ORP 7.3 door Joost Dekkers

Met Wiegertje Postma praat ik over Spunk en streekbussen. Met Herman Koch over helden, humor en acteurs. Verder dragen Willi Fraikin en Wibo Kosters voor uit eigen werk… en de nieuwe ORP. Bastiaan Siemerink zorgt voor de muzikale omlijsting.

Het wordt leuk. Geloof me.

KUNSTGEBIT | 18 maart | 20.00 uur | CultuurCafé | Mercatorpad 1, Nijmegen

10 thoughts on “Alles grijs of wa?

 1. Zomaar de heer Nijgh citeren hier, toch? Hoe dan ook… Jammer dat je er niet kon zijn. Het was inderdaad erg leuk. Volgende keer misschien met ene Sas…

 2. ‘Avond’ van Nijgh doel jij op, gezongen door Boudewijn de Groot.

  ‘ik geloof in jou’ heeft in mijn beleving een zwaardere lading dan ‘ik geloof je’, maar voor deze keer dan, ik ben mild vandaag, ik geloof in jou.

  de avond geslaagd dus, mooi, maar dat had je al voorspeld. ik wacht rustig mijn papieren exemplaar af om te genieten en ja wie weet….één van de volgende keren.

 3. Ik zal het maar vast bestellen in het Poëziecentrum. Het duurt lang voor ORP de grens oversteekt. Ik kijk ernaar uit.

 4. Dat is waar… vroeger bestelden ze er standaard 5, voor in de boekwinkel, maar helaas: die werden niet genoeg verkocht. Nu moeten ze dus elk nummer los bestellen, wat betekent dat het sowieso standaard 2 weken later gebeurt dan de normale verzending. Je kunt uiteraard ook direct bij ons bestellen, dan komt’ie ooit door je bus. Met een abo gebeurt dat overigens vier keer per jaar. Helemaal vanzelf.

 5. ben weer bijna ingelezen.. shame on me heb ik sinds maart niet meer gekeken..ga morgen je boekje knutselen..Like your spoken poem.. Bear with me

  x

 6. Pingback: Toen we onze tanden nog hadden… « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s