Toen we onze tanden nog hadden…

Foto’s van KUNSTGEBIT, afgelopen dinsdag. Gemaakt door Suzan.

Wiegertje Postma leest voor uit Vijf Strippen.

Wiegertje Postma, die mij op cultuurbarbarisme betrapte toen ik Virginia Woolf en Jane Austen door elkaar haalde. Dat soort dingen doe ik wel eens. Ik ben nooit verliefd geweest op Mr. Darcy, misschien daarom. Op de voorste rij Kim, Myrna (ORP) & Sander (ex-ORP).

Wibo Kosters

Wibo Kosters, mijn favo nieuwste ORP-dichter.

Herman Koch.

Herman Koch, die erg gezellig was, de zaal nagenoeg stil kreeg, leuk voorlas en bovendien het voornemen onthulde nog eens een keer een goede Nederlandse film te maken. Overigens ook niet onbelangrijk: een medestander in mijn Mulisch-aversie. Zei ik ‘aversie’? Ik bedoel ‘diep gewortelde haat’.

Bastiaan Siemerink op KUNSTGEBIT.

Bastiaan Siemerink, die deze gitaar dezelfde dag nog van een zigeuner gekocht had. ‘Dit kan wel, maar normaal moet je nooit iets van zigeuners kopen, hoor.’

10 thoughts on “Toen we onze tanden nog hadden…

  1. Heb je nu expres andere foto’s geplaatst? Of was jij eerder? Ik ben te lui om naar de tijden te kijken. Ik vind de anecdotes (die ik nog niet allemaal kende) erg leuk. Die Mulisch-aversie is wel een beetje een open deur. Immers: wie niet?

  2. Je ne sais pas. Toen ik klaar was keek ik bij jou en toen stonden daar al foto’s. Daarvoor had ik het nog niet gezien. En je bent zelf een open deur.

  3. Hij is inderdaad leuk…

    @ pddngh: no can do, daar ben ik ook al mee vervloekt. Ik zou echter best wat allergischer willen worden voor bijvoorbeeld Philip Roth.

  4. Pingback: Eerst schiep De Nieuwe S beeld… « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s