Vantilt.nl 2.0

Hij is online! De nieuwe website van Vantilt.

 

Website Vantilt

Ik kan niet anders dan een beetje trots zijn. De vernieuwing van de website was mijn ‘grote project’ tijdens mijn stage. Ik heb een stuk of vier opzetten geschreven en besproken met de vormgever en Michel, de webmaster. Net voordat het hele ding ingevuld moest worden, was mijn stage afgelopen. Dat monnikenwerk is dus op Michels schouders terecht gekomen. De afgelopen week mocht ik al een keer spieken naar wat hij ervan gemaakt had en nu is de website dan ook echt online. Oké, nog niet alles werkt, maar de basis is er.

Het lijkt best veel op mijn voorstel. Erg veel zelfs. U kunt ‘ik vind die website zo onduidelijk’ niet meer gebruiken als excuus gebruiken om al die mooie boeken niet te bestellen. Mocht u niet kunnen kiezen: net verschenen en zeker een aanrader is Misbaar, van Jos Joosten. Doet het vast ook heel goed in gesprekken.

6 thoughts on “Vantilt.nl 2.0

  1. @ Maarten: dank. Dat was precies de bedoeling, zowel bij de invoer als bij de uitvoer moest het om boeken gaan.
    @ Boris: Sugar and spice and everything nice, that’s what my website concepts are made of.

  2. Pingback: ORP 2.0 « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s