In Your Face: Race Driver GRID

Een tijdje terug belden Tim en Sjoerd van Mikken en Klikken me op (achter elkaar, niet tegelijkertijd). Zij zaten o.a. achter het filmpje dat bij mijn tekst ‘Mojo Pin’ hoort (zie downloads) en ik had al eens een persbericht voor hun band Mindless gemaakt. Nu belden ze echter omdat ze een TV-show over computergames gingen pitchen bij een productiebedrijf. Of ik niet zin had om de tekst voor de voice over te schrijven. Do I? Ik heb altijd al in de voetsporen van Skate The Great willen treden. Bovendien mag ik dan eindelijk eens de flauwe grappen en cheesy pay-offs schrijven die in het Heilig Land der Wereldbelangrijke Literatuur niet zijn toegestaan.

Afgelopen woensdag belde Tim om te zeggen dat het bedrijf gebeld had: we gaan in productie. Binnenkort hoor ik er meer over, maar waarschijnlijk ben ik na mijn afstuderen al één dag in de week van de straat af. Om echte die-hard gamers te citeren: w00t! Hier is de pitch die ons met kop en schouders boven de rest deed uitsteken. Gentlemen, behold…

Meer info over het spel vind je hier.

3 thoughts on “In Your Face: Race Driver GRID

  1. Happy and joyful hayldois to you and your family! My daughter is not yet up to books, but she made hand and footprints on wrapping paper to enclose her papa’s gifts today. Such joy in the marks of our children that will be treasured for a lifetime.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s