De Lastpost

Terwijl ik zelf alweer onderweg ben naar Eindhoven voor een optreden, verschijnen hier – als alles goed is, dankzij de ‘scheduled post’ – foto’s van De Lastpost, waar Bert en ik zaterdag voordroegen. Onlangs heeft een stel krakers van dit oude Postgebouw een vrijplaats voor kunstenaars gemaakt. Een weggeefwinkel, open atelier en expo-ruimte, etc. Erg goed initiatief. Er is al een rechtzaak aangespannen: neem een kijkje zolang het er nog is. Het is zowat elke dag open en je mag overal rondlopen. Donaties voor de rechtzaak zijn welkom.


Update: het nadeel van scheduled posts is dat je soms achter de feiten aanloopt. De rechtzaak is verloren, zo werd gisteren bekend. Dat betekent dat het gebouw wel eens ontruimd zou kunnen worden. De dreiging is er. Het ligt dan ook pal tegenover het politiebureau, dus dat zouden ze bij wijze van spreken tijdens de lunch kunnen doen. De krakers gaan hoe dan ook door. Dus ga snel langs, nu het nog kan.

5 thoughts on “De Lastpost

  1. Nu snap ik pas de woordgrap van Lastpost. Het was driedubbel geweest als het festivalletje op zondag was gehouden. De trompetsolo aan het eind van twee minuten stilte is namelijk de Last Post.

  2. Jij hebt echt een sprint getrokken naar de Goffert en daarna naar je computer. Ik was nog geen vijf minuten thuis of je had al gereageerd. Dat soort passie spreekt alleen maar voor je. Ik luister er first thing in the morning naar.

  3. sprinten? daar heb ik zelfs tijdens het voetballeen een hekel aan. maar vooruit: geen Kilbey, dus geen god, en toch ook niet het lulletje van de klas: MWP.

    welterusten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s