En je boek dan?

Op de middelbare school bestond er een consensus over het feit dat ik ooit een boek zou schrijven. Het feit. Zonder dat ik ooit die wens expliciet had gemaakt. Er bestond verder ook de consensus dat er nooit wat van mij terecht zou komen. Ook een feit. Dat ik ergens vakken zou gaan vullen. Niet omdat ik dom was, maar omdat ik lui ben. Nog steeds, maar dat terzijde.

Lees hier verder. Dit is mijn laatste column voor Club Propaganda. De Mugwumps hebben nu bijna een jaar elke twee weken een column verzorgd en het is wel welletjes. Het is tijd voor andere mensen. Andere columns.

4 thoughts on “En je boek dan?

  1. Haha, ja – herkenbaar. Als je “creatief” bezig bent, schept dat meteen dat soort verwachtingen. Soms zo erg dat je denkt dat je er ook aan moet voldoen.

  2. Jij telt wel vaker af, Dennis ;)
    Lui ben je trouwens helemaal niet. Niet sinds ik je ken in elk geval.
    Voor mij geldt jouw stelling trouwens niet. Maar mij vragen ze ook niks & ik ben geen podiumpees.

  3. Pingback: Het meisje dat op dinsdag het bier schenkt » Blog archief » De jongens van ORP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s