Stokpaardjes

Ik wilde hier eigenlijk vandaag foto’s van de presentatie van de Nijmegen City Guide uploaden en dan en passant opmerken dat er een interview met mij online is verschenen. Die valse bescheidenheid is mij echter niet toegestaan, omdat ik de lader van mijn laptop heb laten liggen op kantoor. U zult dus tot maandag moeten wachten op foto’s. En ik zal dan toch schaamteloos zelfpromoten.

Het zit zo: Bouke Vlierhuis heeft me geïnterviewd over mijn stokpaardjes. Hij heeft er iets leuks van weten te maken en u kunt het hier lezen.

Foto van Hobby Horse Toys.

9 thoughts on “Stokpaardjes

  1. Leuk, mooi interview inderdaad! Ik schrok me een hoedje, kwam al lezende ineens mijn naam tegen. Grapjas, ik ben ook jouw fan hoor. :)
    P.S. Ik mail je nog.

  2. Dat stukje over uit een dorp komen vind ik heel herkenbaar. Denk dat er toch een verschil is in de beleving van een stad als je er geboren bent of als je er later in rolt.
    Is trouwens een opkomende discipline binnen de Cultuurwetenschappen, wist je dat? De beleving van de stad, bedoel ik dan. Heb ik ook mijn bachelorscriptie over geschreven.
    Parcour past daar ook in enzo, maar dat weet jij allang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s