5 thoughts on “Tot dan zwijg ik…

  1. Goede voordrachten Gááns!

    Je nieuwste werk was erg meeslepend en sprak tot de verbeelding. Het einde daarvan kwam hard aan (o.a. door de – meer dan daarvoor – directe verwijzingen naar de werking van geheugen), was dat de bedoeling? Ik twijfel of het beter is om het einde zo te benadrukken of om het meer te verweven eerder in de tekst. Ga je het nog op je blog plaatsen?

  2. Dat vroeg ik me ook af, het slaat natuurlijk wel een beetje op die ellipsen, maar ik zat er ook mee. Ik zal het binnenkort hier plaatsen. Misschien met de foto’s van Suzan samen. Of gewoon overmorgen. Morgen ben ik weer even druk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s