Vorübergehend geschlossen

U weet, wij vieren zomerfeesten in Nijmegen. Ik persoonlijk doe dat vooral hier en hier. Daarnaast ga ik mijn mooie Bottendaal verlaten, voor het misschien nog wel mooiere Ooij. Ik verhuis vanaf 1 augustus met mijn lief en onze kat hierheen.

Dus tot op de feesten of tot over een kleine maand… (Of hoe lang het duurt voordat ik toch weer stiekem ga bloggen.)

15 thoughts on “Vorübergehend geschlossen

 1. Woah, julie verhuizen eigenlijk uit Nijmegen! Wat een gek idee.
  Maar die indeling ziet er tof uit, zeg! Bestwel ruim. Leukleukleuk!
  Ik stap over een uurtje op de trein richting zomerfeesten :) Lekker prettig.
  Zie jullie daar!

 2. Jep, alleen dan niet zo ver als jij: tien minuutjes naar De Burcht (wij meten in afstanden tot friettenten). De kast en het TV-meubel hebben we nog niet eens echt, maar die staan dan ook in dunne lijnen.

  Ik zie je denk ik morgen wel op de Affaire, ik laat vandaag even schieten. Beetje last van mijn enkel; morgen wil ik er de hele dag kunnen zijn. Vandaag ga ik alvast wat spullen pakken.

 3. Dat je weer in een hoogslaper gaat zeg… Ik ga dat echt afzweren als ik ooit eens verhuis. Ik vind dat niet handig als de nood hoog is. Maar ge zult wel een werkruimte eronder willen. Voor De Schrijver. Of De Bouwkundige. In elk geval succes met alles in de Ooij en misschien zien we elkaar nog eens.

  Haha.

 4. Voor allebei ;) Het is ook weer niet zo gigantisch. En de WC is heel dichtbij, zoals je op het kaartje kunt zien.

  We zien elkaar zeker toch? Morgen bij d’n Lee, d’n Marten of d’n Fonz. En bij Why?, daar ben ik althans dan. Morgen een hele dag.

 5. Dat van die werkplek daaronder, dat had ik dus verzonnen. Nadenken over plattegronden en inrichtingen is niet Willems sterkste kant. Maar daar heeft ie mij dan ook voor aangenomen, denk ik.

 6. toffe shit zeg. ik heb hier even niets te doen in quito wat mijn chica wil weer eens een blog verhaaltje tikken. ik kom zeker snel op visite. ¿hebben jullie ook n tuin (naast een waalstrand)? dit is toch ook wel beter dan arnhem. en de zomerfeesten zijn natuurlijk ook al begonnen leuk leuk. maar goed wij gaan naar het strand, waar zo zegt men, iedereen altijd vrolijk is, danst en negers trommelen. ook niet onaardig.

 7. Zeker hebben we een tuin, dat grasveld wat er achter ligt, richting Oude Waal, is onze tuin. We hebben ook een terras.

  De zomerfeesten zijn inderdaad ook al begonnen. Gisteren naar Why? geweest, erg strak. Dan was er nog Fink, wat meer iets voor jou was dan voor mij.

  Wanneer ben je er weer? Dan kun je komen barbecuen en zal ik dit keer echt vegetarische bbq-dingen maken.

 8. nu we toch intiem worden: ik vraag me af waar jullie je tanden gaan poetsen.

  succes met het stouw-, sjouw- en sleepwerk en veel geluk in de nieuwe stulp!

 9. Pingback: Urban Exploring, maar dan anders… « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s