Jat hij nu zomaar een format van hetmeisjedatopdinsdaghetbierschenkt.nl?

Ja.

Inkomende sms, Hilde, een paar dagen terug:
Wil jij Willem niets meer leren over afwassen? Hij heeft er ineens een MENING over! En hoe is het met het huis?

Uitgaande sms, eveneens een paar dagen terug:
Alles wel hier, we bakken brood, maken kruidentuinen en en hebben een gigantisch kuiken in de kamer. Mensen met een mening over afwas zijn te gek!

9 thoughts on “Jat hij nu zomaar een format van hetmeisjedatopdinsdaghetbierschenkt.nl?

 1. Wat een mooie huiselijke taferelen (:
  En een mening over afwas? Alsin: “Ik prefereer de afwas de hele dag te laten staan en dan ’s avonds alles in één keer te doen” vs. “Ik was alles meteen af wat ik vies maak”. Of meer van “jij doet de afwas, ik niet?”. Zijn dat eigenlijk wel meningen? Of meer een statement. Of lifestyle. Woah, wat een vragen roept dit bij me op!

 2. Nou, opheldering is nodig, tjemig. Maar Willem staat dus naast mij in de stralende zon op de camping in Frankrijk in de afwas-hoek, en zegt ineens: ‘Ja maar dingen waar melk in heeft gezeten, die moet je altijd als laatst afwassen want daar wordt je water heel erg vies van. Dat heb ik van Dennis geleerd.’

  Het stomme was, dat we helemaal geen melk hadden gedronken. Het waren gewoon de glazen waar nog een restje rode wijn in zat.

 3. Het schort nog een beetje aan je titels Dennis. Ik snapte er ook geen jota van. Ik snap trouwens sowieso niet wat jota is. Een soort van snoep?

  Over afwassen en meningen houd ik even wijselijk mijn mond.

 4. @ Hilde: Het klopt half, maar laat ik daar niet op ingaan. Willem luistert altijd maar met een half oor naar me. Maar ik ben blij dat hij mijn lessen desondanks serieus neemt. In ieder geval wat de afwas betreft dan.

  Ik leer ook heul veul van Willem.

  @ Willem: Er is niks mis met mijn titels. Tssss.

 5. Jamboree On The Air. Gok wel zo dat het daar iets mee te maken heeft, want ik geloof dat dat niet zo gemakkelijk is om voor elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s