De Brakke Hond #99

Het is inmiddels weer een tijd geleden dat ik hier berichtte over Het is druk hier. Destijds was er sprake van een kleine, eventuele oplage, maar helaas wilde dat niet. Voor wie het toch graag op papier wilde hebben is er nu De Brakke Hond #99. Tevens mijn eerste (tromgeroffel) publicatie in een Vlaams tijdschrift en (tromgeroffel) de eerste keer dat ik met meerdere gedichten in een tijdschrift sta.* Ook in De Brakke Hond: werk van Maarten Inghels, die hier wel eens langskomt en van Maartje Wortel, waarover in de circuits geroddeld wordt. U hoort er nog van.

* Die keer dat ik onder pseudoniem gedichten instuurde naar ORP uitgezonderd.

6 thoughts on “De Brakke Hond #99

 1. Nog belangrijker: waarom wilde dat niet?
  Ik heb dat ding gereserveerd en jij hebt je erewoord gegeven. Een plak bassieworst, dat is wat je kunt krijgen!
  En idd, Maarten heeft gelijk, je zult uit de kast moeten komen, pseudo-Belg!

 2. Leuk, gefeliciteerd!
  Ha, ik las net je comment op mijn comment op die Brakke Hond post die je linkte…
  “Maar, ik zal er eentje voor je maken. In kleur en al. Krijg je dan wel bij Kladvorm.”
  Poeh… zou dat nog gebeuren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s