Wij kooiden aap, nu pijnen wij spier

Gisteravond werd het nieuwste nummer van Op Ruwe Planken gepresenteerd, in een gymzaal in het pittoreske Dukenburg (Nijmegens groene ideaal in beton). Er waren voordrachten van Bert van Beek, Oscar Wyers, Hanneke Hendrix en Niek Hayen. En het was gezellig.

ORP 8.1 is vanaf nu dus ook te bestellen via verkoop [at] opruweplanken.nl en zal spoedig zijn weg vinden naar de abonnees en boekhandels. In deze ORP is werk te lezen van o.a. Henk van Straten, Sander Meij, Eva Mouton, Wibo Kosters, Bart de Block en een recensie van Tuig van Johanna Geels, door Myrna ‘redacteur af’ Eppings.

Het thema van de volgende ORP is Faust, dus mocht je dit nummer niet gehaald hebben: verdiep je in de alchemie en bezweer de duivel met je eigen verzen. Je kunt uiteraard ook meedoen met de plagiaatwedstrijd. Koop nu maar eerst ORP 8.1 en ga lekker achterover zitten. Dat helpt tegen de spierpijn.

Hieronder nog wat foto’s van gisteravond.

Update: Hier nog wat meer foto’s.

3 thoughts on “Wij kooiden aap, nu pijnen wij spier

  1. Zit daar ene Oscar totaal in zijn element te wezen? Hij ziet eruit als een geboren apenkooier.

    En: wat zie ik een boel Zwarte Zolen. Magdatwel?

    Allemaal vragen die beantwoord zouden worden als ik erbij was. Jammerjammerjammer. De fijne foto’s zijn als pleisters op mijn wonden

  2. Er zijn meer foto’s, maar ik wilde de pret niet bederven voor Willem, die het nog op de website van ORP moet plaatsen. Daarnaast was de ANS ook te gast, met een videocamera en een fototoestel. Jouw wonden zullen goed verzorgd worden. Verder waren er veel geboren apekooiers, te denken aan inderdaad Oscar, maar ook Bert, Niek, Rienk, Jorrit en… Nou, weet je, eigenlijk was iedereen wel in zijn element.

    En dan nu even de Jedi Mind Trick: Je hebt geen zwarte zolen gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s