Uit balans

En dan niet alleen omdat er Belgen op bezoek waren en er naar poëziefestivals, feestjes en vergaderingen gegaan moest worden, stickers geplakt en scripties geprint en verstuurd moesten worden. Meer omdat ik mijn dummy kwijt ben, mijn met stickers bezaaide en met duct tape aan elkaar hangende Moleskine. Mijn tweede brein, mijn kortetermijngeheugen: nergens te bekennen. Ik weet dat ik er woensdagnacht nog in heb zitten schrijven, dingen bestemd voor dit weblog.

Het voelt een beetje als jeuk en ik kijk de hele dag overal op, onder en tussen alsof ik paranoïde ben geworden. Ik kan niet rustig zitten. Ik ga weer even zoeken. Als ik’m terug heb, horen jullie het.

8 thoughts on “Uit balans

  1. Of zo’n koffertje dat in een metalen constructie aan de bagagedrager van fiets of brommert kan worden bevestigd.

    Maar ik geef toe, een heuptasje is über-cool. Dan kun je de bundel Zullen we een heuptasje beginnen? noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s