Dichtwedstrijd ORP: Bericht aan alle volksmenners

Het is weer zover: de jaarlijkse dichtwedstrijd van ORP gaat weer van start. Inzenden kan wekelijks, mits men zich netjes aan thema houdt. Als men dat niet doet, kan inzenden natuurlijk ook, maar dan lezen we het lekker niet. Alhoewel, we moeten het wel lezen om daarachter te komen, maar daarna telt het lekker niet meer mee.

Weekwinnaars mogen komen voordragen op de gedichtendag/nacht van Nijmegen, georganiseerd door De Wintertuin, Onbederf’lijk Vers en ORP. Bovendien worden ze gepubliceerd in ORP 8.3, ons boekenweeknummer. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de uiteindelijke winnaar ook nog eens 50 euro aan boekenbonnen. Voor gratis. Kijk snel hier voor het thema en het reglement.

8 thoughts on “Dichtwedstrijd ORP: Bericht aan alle volksmenners

  1. @ Willem: je hebt echt het kortetermijngeheugen van een baksteen. Wat zei ik nou gisteren waarom ik te laat was? He? En anders moet je even met je muis bewegen over het plaatje (met je muisaanwijzer om precies te zijn).
    @ Saskia & Rinske: Stuur in, stuur in! Volgass.

  2. Haha. Je bent er in getrapt! Bak wie was van baksteen. Nee je had gelijk. Ik had een aha-erlebniss toen ik met het pijltje over die fantastische Nijmegenaar ging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s