Verder nog in de categorie ‘Goednieuwsweek’…

MasterHet is gelukt. Het grootste compliment dat ik kreeg kwam van mijn scriptiebegeleider: ‘Mooi aan deze scriptie is dat je van zaken die door de literatuurwetenschap nog niet serieus worden genomen, zoals weblogs en fanfiction, toch de waarde weet weer te geven, met inzichtelijke argumenten.’ Zoiets ongeveer.

Ik ben uitgestudeerd uhm… ik bedoel ‘afgestudeerd’. Mensen, ik ga even een biertje drinken.

14 thoughts on “Verder nog in de categorie ‘Goednieuwsweek’…

  1. ‘Met goed gevolg’. Supernice! Om met Eppie te spreken. Maar een punt zit er niet bij, lijkt het wel. Of is ‘goed’ de definitie.

    Wel grappig dat je nog de drs-titel mag gebruiken. En dat het totaal anders eruit ziet dan de Nijmeegse variant.

  2. Het is Eva op Maarten’s computer. Wat ik me afvroeg:
    klopt het dat wij gisteravond het voltooid deelwoord van zwijgen niet meer wisten??? vandaag wandelde ik en toen dacht ik opeens: “gezwegen”. Wij hebben, geloof ik, zelfs het woorden “gezwogen” en “gezwijgd” in onze mond genomen.

    Haha, groeten, Eva

  3. Gefeliciteerd jongen, maar waarom wist ik er nog niets van? Moest het nieuws hier potverdrie tegenkomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s