Hoe een literair collectief ook na haar overlijden…

likdit – omslag van Vincent Dams…enfin, laten we het kort houden: likdit staat vanaf vandaag online. Voor alle gierigaards, alle mensen die al eeuwen op gesigneerde drukversies wachten en alle computerfreaks. Er zijn twee pdf-bestanden beschikbaar: download hier de schermversie (spread/700 KB) en hier de printversie (2 MB). Stuur het naar al je vrienden.

Er zijn nog enkele originele drukversies verkrijgbaar (drukwerk door extrapool). Voor €7,50 sturen we er een naar je op. Mail naar likdit [at] denieuwes.com voor meer informatie.

5 thoughts on “Hoe een literair collectief ook na haar overlijden…

  1. Om specifieke redenen? Elke keer als ik dat gedicht lees denk ik weer dat het een toevalstreffer was, hoewel ik er echt duizenden versies van heb en er wel degelijk aan gewerkt heb, raak ik dat gevoel niet kwijt. Enfin. Ik geloof dat er ten opzichte van de likdit-versie alweer wat veranderd is in dat gedicht.

  2. Geen flauw idee, wat je noemt een dubbele toevalstreffer. Ik blijf het graag lezen. Stuur anders een keer de nieuwe versie, voor een vergelijk.

  3. Ik begreep het. Het zijn maar kleine dingen hoor. Dan sneuvelt er weer een woord. Ik zal eens kijken, misschien moet ik de likditversie zelf nog een keer herlezen, wellicht is die ook beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s