Afwezig tot het tegendeel bewezen is

Wintertuinfestival 2008

Ik drink te veel koffie – nu al – en dan is het nog niet eens begonnen. Omwille van slaap hoef ik het niet te laten; mijn hoofd zorgt er ook zonder koffie wel voor dat ik overuren in bed draai. Morgen geht’s los. Ik begin meteen goed met een interview van een uur met de schrijver Alexander Osang, die een soort eenentwintigste eeuwse Catcher in the Rye schreef. De komende dagen ben ik naast interviewer en presentator ook nog eens chauffeur, barman, regisseur, aanspreekpunt voor Duitstalige mensen, opvangnet voor Belgen, regelneef, jurylid, poetsploegmedewerker en (dat wil ik nog wel eens vergeten) voordragend schrijver.

Als ik zo doorga met koffie drinken duurt mijn Manuel zondag ongeveer 23 seconden en drie honderdste. Maar het mag de pret niet drukken: we gaan ervoor en nemen elk teveel aan koffie op de koop toe.

Een en ander zal ook tot gevolg hebben dat dit weblog wat stiller gaat worden, want u moet weten: als ik niet met het festival bezig ben komende week, dan slaap ik. Tussendoor zal ik echter tekens van leven geven: zondag en woensdag blog ik voor het festivalblog (de andere dagen worden gevuld door Walm, WSVV en Ome Frank Bazelaar) en dagelijks maak ik foto’s die hier zullen verschijnen. Als ik u niet op het festival zie, zie ik u over een dikke week weer. Hier.

6 thoughts on “Afwezig tot het tegendeel bewezen is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s