All I want for christmas is krak

Krakatau 52Wat kan een mens dan nog zeggen? Vandaag viel de laatste Krakatau op de deurmat. Dat kwam omdat ik hem liet vallen toen ik net boven de deurmat stond, nadat de buurvrouw hem was komen brengen. In de laatste papieren uitgave van dit onvolprezen tijdschrift staat mijn stiftgedicht Zoek naar het Westen opgenomen. Benne van der Velde, Daniël Dee en Cees Buitendijk schreven beiden een IM voor het tijdschrift, Nanne Nauta flarfte voor de laatste keer op de gekleurde papiertjes ervan en daarnaast staat er nieuw werk in van onder andere Daniël Bras, Eelke van Es en Ingeborg Klarenberg.

En het ruikt naar vers gedrukt. Voor de laatste keer. Rest mij nog om Peter de Groot een dikke pluim te geven, voor 52 nummers van Krakatau. Vanaf januari gaat het allemaal hier online verder, maar voor die tijd kunt u het beste nog even naar de betere boekhandel hollen. Hij staat mooi onder de kerstboom.

7 thoughts on “All I want for christmas is krak

  1. hij staat mooi onder de kerstboom. eigenlijk staat hij overal mooi want wat ik ze na moet geven is dat Krak er door de vormgeving altijd erg goed uitzag.
    ik ga je lezen!

  2. Omdat ik Daniël Dee later heb toegevoegd. Die stond verstopt in het boekje, op de gevreesde verso-pagina. Anyway, herlees mijn eigen teksten nooit. Dat moet jij toch wel weten?

  3. Beste Dennis,

    Dank voor je mooie stukje(met foto)meestal verdien je dit na je dood. Maar KRAK is het bij leven gegund. Weer een mooie bewaar uitgave.

    Cees Buitendijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s