De digitale kaart

Het is hier enigszins stil geweest. Het is dan ook een drukke vakantie en dat zal zo nog doorgaan. Ik meld me hier in het nieuwe jaar weer. Breng een toost uit, bijvoorbeeld ‘Op Ruwe Planken’, haal diep adem en dan is het 2009.

feestdagen2009-1

Voor mensen die hun nieuwe agenda’s nog te leeg vinden, noteer: ORP is er 28 januari weer bij als we gedichtennacht vieren in Nijmegen met de Wintertuin en Onbederf’lijk Vers. Daar zullen o.a. Jaap Robben, Tjitske Jansen, Maarten Inghels en Kapitein Lafbek voordragen. Om maar wat te noemen. De avond wordt in stijl afgesloten met DJ-Duo de Rotjes (Lucky Fonz III en Roos Rebergen). Het nieuwe nummer verschijnt dan weer 14 maart pas, op het Nijmeegse Boekenfeest.

De beste wensen,

Dennis

4 thoughts on “De digitale kaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s