Nijmeegse Gedichtennacht

gedichtennachtReserveren kan nog tot morgenmiddag, via de site van de Wintertuin. Voor drie euro ben je binnen. Maarten Inghels heeft helaas afgezegd, maar u kunt zelf nog invloed uitoefenen op een eventuele surprise performance. Er is namelijk een dichter die – als hij gekozen wordt tot Dichter Des Vaderlands – wel eens heel goed zou kunnen besluiten om dat in Nijmegen te komen vieren. Dat heb ik uit betrouwbare bron. Stemmen kan nog tot vanavond 24.00 uur. Verder moet u natuurlijk stemmen op wie u wilt, ik zeg het maar.

8 thoughts on “Nijmeegse Gedichtennacht

  1. Het is inderdaad jammer, maar die jongen heeft het nu eenmaal drukker dan hij verwacht heeft met de eenzame uitvaart. Het is evenzeer zijn verlies denk ik, want het wordt vast en zeker een geweldige avond.

    Tot straks allemaal!

  2. Pingback: Maarten Inghels | Mezzo

  3. ik ben hier natuurlijk veel te vroeg want jij gaat ergens een keer een blog schrijven over de gedichtennacht en ligt nu nog op één oor. althans, dat zou ik wel gezond vinden.
    maar toch…., even een bedankje voor de leuke avond van deze kant.

    1.00 uur was het maximaal haalbare dus het echte feestgedruis is mijn poriën niet binnengedrongen (helaas) maar het zal vast mooi geweest zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s