En dat op doordeweekse dagen…

op-doordeweekse-dagen

Vanochtend stapte ik pas om elf uur uit bed. Dat was een lekker gevoel, na de voorafgaande week. Woensdagavond was de Nijmeegse Gedichtennacht, mijn eerste min of meer zelfstandig georganiseerde avond voor de Wintertuin. Lees het verslag en bekijk de foto’s hier. Na drie uurtjes slaap moest ik weer opstaan om op te ruimen en ’s middags karden we weer naar Amsterdam om daar aanwezig te zijn bij een uitvoering van de Wintertuinproductie Poetracks. Willem schreef een verslag en ik maakte (wederom) foto’s: hier. Gisteren was er nog LOG>IN 2.0 waar ik met een moe hoofd een workshop bijwoonde en de geweldige AL Snijders optrad.

Vanavond is er een Lebowskifeest, georganiseerd door Jop ‘Deep Sleep’ Luberti en morgen reis ik af naar Roermond voor een optreden van o.a. Markim Pause.

Ik slaap wel als ik dood ben.

8 thoughts on “En dat op doordeweekse dagen…

 1. ik heb e i n d e l i j k Al Snijders’ bundel gekocht en kwam erachter dat-ie er wéér één heeft, getiteld ‘Bordeaux met ijs’. Iets voor Parijs?

  ps. the dude = godness

 2. je leeft nog en zelfstandig en op eigen benen en zonder slaap of met weinig slaap en dan toch nog…knap hoor!

  was een mooie Wintertuinavond en ja, voor herhaling vatbaar.

 3. @ Willem: maar hier zit geen enkele ORP-foto tussen… Volgende keer knutsel ik wel wat voor je.
  @ WS: Daar las hij ook uit voor ja. Die schaf ik aan als ik BIDINALD uit heb.
  @ Saskia: Het was een joint effort. Zonder de mensen van Onbedef’lijk Vers, Stadsdichter Jaap Robben en mezelf van ORP was het vast minder mooi geweest. De slaap komt vanavond wel weer. Ik overdrijf soms.

 4. Leuke dingen waar je mee bezig bent! Het leven is hier een beetje hetzelfde qua indeling. Maar dan gaat je lichaam opeens protesteren, wordt je verkouden, verstuik je je enkel en moet je een dag rust inlassen. Dat was paniek. Nu ben ik weer terug naar het motto “slapen als je dood bent”. Oeh, de 14e ben ik trouwens in Roosje, u ook?

 5. de man heeft gelijk. Geen woord gelogen. Nouja, het was geen taalspel, het was bijzonder slechte communicatie van mijn kant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s