Ongevraagd Advies #13: Waar romantici en nerds met elkaar dansen

drielagencameras

Nog niet eens zo heel lang geleden, was ik druk doende met een scriptie over paratekst en digitale technologieën. In het kort ging mijn scriptie over de invloed die de opkomst van de PC en met name het internet hadden op allemaal lezingtsturende elementen. En hoewel het niet direct mijn thema was, kwam steeds het mooie vak van teksteditie weer om de hoek. Wellicht omdat ik daarover mooie colleges gevolgd had van Frans Blom, misschien ook omdat ik het boek De kladbewaarders van Dirk van Hulle las. Ik raakte steeds op dat zijpad en ging snuffelen waar ik eigenlijk weinig te zoeken had, en nu… Nu doe ik dat weer.

Lees verder op Kraai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s