De Hondenkennel

hondenkennelkleinZaterdag 14 maart blaffen de Benjamins van de Nijmeegse literatuurscene een gezamelijk programma bijelkaar: de redacties van Op Ruwe Planken en Komkommer & Kwel hebben hun krachten gebundeld om een jong, eigentijds en vooral hondsdol literatuurprogramma voor het Nijmeegs Boekenfeest samen te stellen. In de cafézaal van de Vereeniging blaffen voor u: Frouke Arns, Mark van der Schaaf, Marcel Ozymantra, Emma Burns, Ingeborg Klarenberg en Bart van Oost. Op Ruwe Planken stelt hier eventueel haar nieuwste puppy voor: ORP 8.3: De Onderhond in de literatuur. De nieuwe Komkommer&Kwel staat alweer een tijdje online, en wel hier. Alles wordt aan elkaar gedraaid door DJ Spindizzy Er zijn ook nog andere zalen, andere schrijvers, leuke muziek. Voor een overzicht daarvan kijkt u op de site van het Nijmeegs Boekenfeest.

Komt men over de hond, dan komt men over de staart.

4 thoughts on “De Hondenkennel

  1. Ohjee, heb m’n werk dus niet afgekregen voor KnK. Mooie avond, jammer genoeg kan ik weer niet even over en weer Nijmegen doen.

  2. @ Maarten: Zou je iets aanleveren dan? En wat betreft Nijmegen: wellicht nodigen we je binnenkort wel weer eens voor een feestje uit.
    @ Willem: Zeg het dan! Zeg het! (Serieus: het is allemaal jatwerk en behoort tot Ome Jos, Jop en de overleden Mugwumps, zo moeilijk was het niet.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s