C’mon, ouwe negerlul speciaal, geen gezeur. Let’s roll.

boekomslag_thomese_jkesselsthenovel_klein
“En hier is ie dan, J. Kessels: The Novel, P.F. Thomése’s verbale remake van een B-film, die leest als een Toyota Kamikaze in de fast lane.” opent de speciale website van Thomése’s jongste geesteskind. Even naar beneden scrollen en je krijgt een mooie afbeelding van een bordje frikandellen. De frikandel – die vijftig jaar bestaat – speelt een belangrijke rol in de roman, al is dat onder de naam ‘negerlul’, een naam die Cora van Mora niet zo snel in haar mond zou nemen (pun intended).

Lees de rest van de recensie op Veldpost.

3 thoughts on “C’mon, ouwe negerlul speciaal, geen gezeur. Let’s roll.

  1. het einde van die site is ook briljant:

    WAT IS HET?

    F…tion is een relatief nieuw begrip in het boekenvak, bedoeld om die boeken aan te duiden waarvan de medewerkers niet goed weten uit te maken of het fiction of faction is, fictie of non-fictie. Is het echt gebeurd? vragen ze zich af, of is het verzonnen? En zo ja wat wel en wat niet? Wie is wie en wat is wat? Ze komen er niet uit, en daar staan ze dan met zo’n stapeltje boeken. Waar moeten ze heen? Waar moeten ze het plaatsen? Om die mensen te helpen is het begrip fucktion komen overwaaien uit Amerika.
    HET KLINKT ALS FUCK YOU

    Dat zijn jouw woorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s