Heenweg (2)

Lees eerst deel 1 bij Willem.

Ik vroeg me af of de anderen zich ook op albumhoezen waanden. Niet over zebrapaden lopen, dat was het enige dat ik zo snel kon bedenken. Vroeger waande ik me al op albumhoezen en meer nog op podia. Iets met een microfoon toch altijd. Of de andere twee dat ook hadden, wist ik niet. Er is ook altijd iemand die drummer wil zijn. Wie bepaalt het tempo, zodat het allemaal niet te hard gaat?

Oversteken is nooit mijn sterkste punt geweest, maar zo met zijn drieën kan het wel. De andere twee over, ik net naast het zebrapad. Voor ons knipperde een groen mannetje en we versnelden. Dit is hoe een fiets, een auto zich moet voelen. Als het sturen en versnellen geen zaak meer van jezelf is. En dat dat dan maar goed is ook: ik kende deze straten immers niet. Ik wist dat ze op elkaar aan zouden sluiten, meer niet.

Lees verder bij Hanneke.

One thought on “Heenweg (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s