Nieuw zwart is niet lelijk

hnzphotomike

Het was goed gisteravond, zeer goed. Toffe teksten, mooie liedjes en geweldige tekeningen. Bedankt aan iedereen die er was. Er zijn nu al foto’s, bij Photomike. Dinsdag volgen er meer. Ik ga weekenden; maandag gaan we puinruimen.

5 thoughts on “Nieuw zwart is niet lelijk

 1. Had erbij willen zijn. En nu heb ik dat genoeg gezegd.

  Stuur je me er eentje op, door alledrie gesigneerd? Ik stort je de poen.

 2. chapeau, jullie drie!
  ooit maak ik mijn afwezigheid goed al weet ik nu nog niet hoe.

  geniet het weekend en alles wat daarna nog komt.

 3. Ik heb hem net uit.
  Was na je waarschuwing de hele tijd op de “hoerenjong”’s aan het wachten. Maar dat viel erg mee :)

  “Huisstijl” is mijn favoriet …

 4. Sorry Dennis, wil je site niet ‘bevuilen’ met persoonlijke vragen. We hebben elkaar wel eens in ‘Zusteren’ ontmoet. Ik ben een oude vriendin van je zus maar ben contact met haar verloren omdat we sinds vorig in Z-Afrika wonen. Heb je de laatste contactgegevens van haar? GSM en email. Zou je erg dankbaar zijn! Baie dankie Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s