7 thoughts on “Foto’s Presentatie ORP 8.4

  1. @ Suzan: Joris Ivens werd door de krantenkop ‘De Asbak’ @ Saskia: Jep, ik doe dat heel snel. Zwart/wit. Er was voornamelijk paars licht op de foto’s dus dat heb ik weggewerkt. Sowieso waren de lichtomstandigheden slecht, en in z/w kun je nog wat terughalen wat anders wegvalt of lelijk wordt. Dus dat heb ik gedaan. Al moet ik zeggen dat ik niet zo heel veel tijd in de nabewerking heb gestoken. Als je nog een foto wilt, kan ik die nog beter nabewerken en in hoge resolutie opsturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s