En weer terug…

Het was een tijd stil hier. Dat lag aan de zomerfeesten, de optredens, de visite en het gebrek aan een internetverbinding. Deze vier, maar vooral: het gebrek aan een internetverbinding. Om u even bij te praten een verslag in een x aantal foto’s. Te beginnen met de Literaturjugend van 14 juli 2009.

Vodpod videos no longer available.
Bekijk dit album op Facebook.

Voor deze Literaturjugend waren Eva en Maarten speciaal overgevlogen (per trein) vanuit respectievelijk Gent en Antwerpen. Er was een barebcue, er waren veel flessen wijn en nog meer flessen bier, maar bovenal waren er steengoede voordrachten. Het was de laatste LitJug van het seizoen en dus droeg zowat iedereen een tekst voor. De teksten zullen de komende maanden wel bovendrijven op de u welbekende blogs, in literaire tijdschriften en op een literaire avond bij u in de buurt. We sloten de avond af met een gezamenlijke voordracht van Vinkenoogs Ja-gedicht.De volgende ochtend maakten we nog wat foto’s voor het nageslacht van de Generatie Gin-Tonix.

Dan was er een week Zomerfeesten… pardon… ‘Vierdaagsefeesten’ (ook wel bekend als ‘Ik ga toch alleen naar de Affaire.’) Daar traden we ook op, maar niemand bekommerde zich om foto’s. Een week later dan weer wel. Toen droegen we op uitnodiging van Kraai voor op de Gentse Feesten. Bert maakte foto’s van de voordracht, maar die mislukten helaas. Ik had een verkeerd rolletje in de Lomo gestopt. Enfin, er zijn wel foto’s van de avond, waarop u kunt zien hoe we op steed raardere feestjes belanden en steeds vermoeider ogen.

Vodpod videos no longer available.
Bekijk ook dit album op Facebook.

Tenslotte was daar nog Dichters in de Prinsentuin. Omdat ik altijd zo hard roep dat ik geen dichter ben, was ik nogal zenuwachtig om veertig minuten lang alleen maar poëzie te mogen brengen. Ik dacht erover om stiekem proza voor te dragen en het ‘prozagedichten’ te noemen, maar kon me inhouden. Het viel me alleszins mee. Woest en Ledig vond dat ook, mocht u het nog niet gelezen hebben.

Nu moet ik weer aan de slag. In september stapt de Literaturjugend maar liefst twee keer op het podium. Ik wil daar nieuwe teksten voor schrijven. U hoort van ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s