Hoge Rug

Vodpod videos no longer available.

Bekijk het album op facebook.

Zaterdag 12 september treedt de Literaturjugend op tijdens het nieuwe Flux/S-festival in Eindhoven. Ik mag samen met Bert van Beek en Oscar Wyers de zaal SBP2(N) van de Hoge Rug vullen, 51 bij 19 meter. We schreven daarvoor nieuwe teksten, gebaseerd op het gebouw en de geschiedenis ervan. Bovenstaand stuk is een van de teksten die ik schreef. Het is een podiumtekst over de geschiedenis van het Strijp S-terrein, waar het festival plaatsvindt. Bert en Oscar gaan het geheel nog van muziek voorzien en natuurlijk hun eigen teksten lezen. Komt dat zien en beluisteren.

Ik heb bij het schrijven overigens ook gretig gebruik gemaakt van de flickr-set van MTeran, waarvoor dank.

9 thoughts on “Hoge Rug

  1. Verrek ja. Mooi gedicht is dat. Ik heb er niet bewust uit gejat, maar dat het mee heeft geklonken, sluit ik niet uit. De sfeer komt ook wel een beetje overeen, al is de mijne iets vileiner. Ach zo zie je maar weer, Alex, jij moet meer schrijven. Meer schrijven.

  2. Pingback: Geef deze branddeur de ruimte « modder en lijm

  3. Pingback: Flux « De Nieuwe S

  4. Pingback: ANS & De Nieuwe Stad (3) « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s