Kraai & De Plantage (1)

kraaiEen half jaar geleden riep ik nog heel hard dat ik nooit meer columns zou schrijven, maar mensen die mij kennen weten dat ik maar wat zever. En dat een column dus eigenlijk wel wat voor mij is. Nu schrijf ik niet alleen columns voor de ANS, maar ook nog voor Kraai en wel op Villanella. Elke twee weken verschijnt daar een nieuwe column van (om beurten) Hanneke, Willem en mij. Willem beet het spits af met de eerste aflevering uit zijn serie over ‘Grote Zus‘.

Deze week ben ik aan de beurt. In mijn serie De Plantage schrijf ik over een fictief schrijverscafé, waar de fictieve talenten van de fictieve literatuurwereld fictieve gesprekken voeren. Ga kijken!

Over twee weken is Hanneke aan de beurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s