ANS & De Nieuwe Stad (2)

ANS Oktober 2009 CoverKevin is een hosselaar. Voor Kevin kan het niet hard genoeg gaan. Hij is het type dat liever harder remt, dan rustiger rijdt en er hangt elke week iets nieuws te bungelen aan zijn achteruitkijkspiegel. Zijn auto is altijd gepoetst en de achterbak is altijd vol…

Kevin is een nieuw personage in de OAOA-reeks en hij zag voor het eerst het levenslicht in de column die in de ANS van deze maand gepubliceerd is. De ANS ligt vanaf vandaag in de bakken op de uni en verspreid door de binnenstad van Nijmegen.

Mensen zonder fiets, regenjas, zin om naar de stad te fietsen of acceptabele treinverbinding met Nijmegen, kunnen deze PDF downloaden. Pagina 5. Dat u dat alvast even weet.

Update: De column is inmiddels ook online te lezen en wel hier.

4 thoughts on “ANS & De Nieuwe Stad (2)

  1. Ik zou ‘m thuishouden. De markt schijnt niet pluis te zijn. Zou overigens niet best zijn als de markt pluis was. Ik heb in ieder geval liever geen pluis op mijn groenten. Lychees komen er nog bij in de buurt, pluis. Kiwi misschien. Maar nee, ik stem tegen pluis op de markt. Mooie column trouwens Denniz! Kouseband! wat is er toch een hoop werkleijkheid.

  2. Kevin heeft een eigen willetje, als die naar de markt wilt, dan gaat’ie. Qua pluizen is hij het wel met je eens. Vroeger was daar een zeef voor, maar dat is onvindbaar inmiddels.

    Er is inderdaad een hoop werkelijkheid. Mooi zin is dat ook.

    Dank je, Bert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s