Le Bain

Bert de Geyter en ik maken soep. Met Belgische ballen en Hollandse kaas. Bert tekent, Dennis schrijft, zonder inmenging van derden en zelfs niet van onszelf. Ik stuur een tekst, hij stuurt tekening. Ik tekst op zijn tekeningen, hij tekent op mijn teksten. Tot alles wordt omgegooid. Ik steel ook nog teksten van zijn website voor mijn blogposts.

15 thoughts on “Le Bain

 1. “Tegelijkertijd krimpen de muren en donderen de tegeltjes daarom van de muur.
  Je begrijpt best wat ik bedoel”

  is mijn favoriete zin …
  Werkt heel mooi die combinatie tekst en tekening!

 2. Ik vind het een zeer goeie eerste. Je bent niet in de val van de illustratieve illustratie gevallen. ’t Is allemaal heel ruim en open voor interpretatie. Ik kijk uit naar de volgende uit de reeks. ’t Is een prachtig project! :-)

  Waai

 3. Twee dagen later zie ik ook eens jullie tekst/beeld co-op, een eeuwigheid in blogland. Ik kan melden: het heeft de tand des tijds doorstaan.

 4. Het is anderhalve dag, geef je zelf meer credit. ;) En je bent altijd welkom. Je weet zelf. Thanks!

  En trouwens, Suzan leest deze (en twintig andere) post(s) pas over een maand. En daar wordt ik toch ook altijd blij van.

 5. Pingback: Mijn mensen: Bert De Geyter « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s