3 thoughts on “Thuis

  1. Toch ga ik hier dan mijn commentaartje geven dat ik vanmorgen bij het lezen eigenlijk al had: ik vind de positie van de psychiater en van de gek wat verwarrend. Dan gaat het alleen op zinsniveau, want ik snap het wel. Maar omdat je begint met de psychiater en dan volledig overgaat op de gek, ja, dan moeten de zinnen dat ook een beetje duidelijk maken. Nu zijn het juist de witregels en de punten (zoals voor Rare vogel, daar zou ik een komma doen) die voor last zorgen, vind ik.

    Maar goed. Het is een leuk stukje. Het leidt tot klachten, vind ik een mooie, sterke climax. Het hoogtepunt.

  2. Ja, daar zat ik ook mee te worstelen. Ik had er wat interpunctie dingen in, maar ik dacht: dat gaat Willem niet mooi vinden… ;)

    Misschien het middenstuk inspringen in de definitieve versie. Ik vind het bij een voordracht namelijk wel werken en denk dat het vooral een ‘leesprobleem’ is, omdat je dan langer blijft hangen bij die psychiater. Dan kan zo’n grafische oplossing wel.

    En die komma natuurlijk. Dat zal ook helpen.

    Bedankt voor het commentaar, Walm. En nu weer naar je Magnum Opus! Hup!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s