Kraai & De Plantage (3)

Ik staar naar mijn scherm en de twee alinea’s die ik heb, terwijl tegenover me aan de tafel Edgar de drie hamburgers naar binnen werkt, die hij als ontbijt mee naar binnen heeft gebracht.
“Wat schrijf je?”, vraagt hij, gevolgd door een flinke hap waarmee hamburger nummer één aan zijn einde komt. Meteen wordt hamburger nummer twee uit zijn papiertje gehaald. Over dat geluid heen zeg ik: “Gewoon dingen. Wat er vanochtend gebeurd is. Bij ons thuis.”
“Hou je een dagboek bij of zo?”

Mijn derde column in de reeks De Plantage staat online, en wel hier.

5 thoughts on “Kraai & De Plantage (3)

  1. GoedendagIk heb een vraagU heeft wel heel veel miniatuur dreeroigaltjas! Geweldig!Ik heb er zelf ook eentje maar heb geen idee wat die waard is.Hij is van plastic met G. Perlee erop en het nummer tulpen uit Amsterdam.U heeft een heel groot divers assortiment van dat soort dreeroigaltjas.Zijn de dreeroigaltjas nog te koop om ze zelf te maken? s er een winkel die die orgeltjes verkopen?Heel veel vragen ik hoop dat u mij kunt helpen.Vriendelijke groetL. Jansen

  2. Anonymous I personally like the other one best beasuce it isn’t funky like this one. But he did do a good job for a high-schooler. This is only my opinion, but it still matters you dumb people who hate classical music-asses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s