ANS & De Nieuwe Stad (6)


Vandaag, volgens haar agenda, geeft ze om walvissen en moet ze in de groene regenjas de straat op. En er wordt regen voorspeld, dus smeert ze extra veel mascara op Uitgelopen make-up verkoopt lidmaatschappen, weet ze. Het is koopavond en dit wordt de langste dag van de week. Gelukkig blijft ze in haar eigen stad.

Inmiddels is het februari, dus ligt er alweer een kleine week een nieuwe ANS in de bakken. Uiteraard weer met een nieuwe column, hier online te lezen, voor niet-Nijmegenaren en ander tuig. Bij dezen ook mijn excuses aan de redactie die ik niets verteld had van mijn prijs.

Op naar de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s