De Nieuwe Stad

Afgelopen week was het woord aan de wind. Onder de noemer ‘Het waait binnen‘ hielden we een week lang open atelier in de Expoplu in Nijmegen. Er werd geschreven, getekend, getimmerd, gefilmd, gefotografeerd en voorgedragen.

Een van de dingen die ik daar gedaan heb, is het bundelen van de columns uit de ANS van afgelopen jaar. Joeri van Putten maakte er drie verschillende omslagen bij en voorzag elk exemplaar ook nog eens van een unieke finishing touch.

Het boekje bevat naast de reguliere columns ook nog twee deleted scenes en het kerstverhaal dat ik voor ANS schreef. De boekjes zijn verkrijgbaar voor vier euro, zeg vijf inclusief verzendkosten. U weet me te vinden als u er een wilt.

De foto’s zijn trouwens van Vincent Zegveld. Check zijn blog voor meer waai en de geweldige stop motion die hij maakte. Op het waai-blog is nog meer werk te vinden dat er vorige week gemaakt is.

8 thoughts on “De Nieuwe Stad

 1. Een mooie verzameling lijkt me! Mag ik de speciale band die je met Andy Leenstra hebt – transporttechnisch toch- misbruiken om via hem ook een exemplaar te bemachtigen? Hij zal je er voor belonen en weet er van!

 2. Mais, bien sur. Ik zal er twee wegleggen voor Andy. Leenen. Nog een voorkeur qua omslag? Er zijn drie verschillende, eentje met de waalbrug, eentje met een hijskraan en die die je helemaal bovenin ziet.

 3. Hallo Diogen,

  Ik geloof dat wij ons te lang niet gezien, gesproken of beticht hebben van on-origineel dichtwerk, maar ben blij om te zien dat je je schrijven nog niet hebt opgegeven.
  Mocht je ooit in de stil zuidelijke hoek van ons land zijn, zeg specifiek Sittard, hoor graag nog eens van je

  Stefan

 4. Pingback: De Nieuwe Stad als e-book « De Nieuwe S

 5. Pingback: Wij waren Waai 2011 « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s