Kiek hum

En dan lijkt het ineens allemaal zo echt. Na jarenlang geroepen te hebben alles behalve een dichter te zijn, debuteer ik dan toch met een dichtbundel. Ik en mijn mensen verschijnt in september bij Uitgeverij Van Gennep. Er zal waarschijnlijk wel een feestje komen en er komt zeer zeker een audioboekversie, gratis en hier (waarover later meer). Het omslag is trouwens van de onvolprezen Japayork.

Kijk hier voor meer informatie over de bundel.

11 thoughts on “Kiek hum

 1. Dank u allen… enne tja, headers met zwart-witfoto’s zijn altijd goed. ;)

  Ik had geprobeerd de hele kleurstelling van de site aan het omslagontwerp aan te passen, maar dat werd me toch wat te bont. Zwart/wit is het nieuwe rood/geel.

 2. Oi Dennis! Supertof.. Die kaft doet me echt ontzettend veel denken aan dat werk van Kienholz, met die mensen met een ´klokhoofd´ in een kroeg. Ehm… ik probeer het ergens in te frotten. Maar ja. Was er al iemand meer die daar aan dacht?

 3. proficiat kearl! De veurkante zeet ‘r ok good uut. Krek kiek hum! En kiek oe dan! Wiele zeen mekoar rap.

 4. Ha Dennis,

  Mooie titel, mooie omslag, en een mooie inhoud (weet ik nu al). Buiging.
  gr
  Saskia

 5. Hee, dat omslag… Ik moet denken aan John Baldessari, die ook rondjes op gezichten van mensen plakte.

  Maar dan anders natuurlijk…

  Tof dat ie er komt. Ik ben erg benieuwd.

 6. Wederom dank, dank en @Jnnk: ja, het heeft er wat van weg inderdaad. Typisch. Vorig jaar organiseerde ik nog een ingreep bij een tentoonstelling van John Baldessari.

  Maar dit omslag komt dus van de enige echte Japayork.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s