Mijn mensen: Maartje Wortel

In de aanloop naar de verschijning van mijn debuutbundel ik en mijn mensen plaats ik op deze site ingesproken gedichten. In september zal de gehele bundel als audioboek beschikbaar zijn en uiteraard helemaal gratis en remixbaar, zoals u dat van mij gewend bent.

De gedichten worden echter niet door mij, maar door ‘mijn mensen’ ingesproken. Niet al mijn mensen natuurlijk, maar een selectie (het zijn immers maar dertig gedichten). Dit keer: Maartje Wortel.

Thuis, gelezen door Maartje Wortel.

Vorig jaar kwam ze al in een van mijn lijstjes voor. Maartje werkte mee aan het HIER-project van de Wintertuin. Tijdens de minitour hebben we veel kunnen praten. We houden allebei van Slow Club, van lange stukken snelweg, van oude punkclubs in verlaten Duitse steden en… we hebben iets met huizen. Dit gedicht kon dan ook niet door iemand anders voorgelezen worden dan… Bedankt Maartje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s