We noemen het een tour

In de hoop dat de bruine M&M’s overal klaarstaan, reis ik vanaf morgen het land af om op te treden. Dat u dat even weet.

Morgen lees ik op het Turing Victim Fundraising Event, waar een handgeschreven, geïllustreerde versie van Let them eat cake geveild wordt (foto). Donderdag draag ik voor in de Centrale Bibliotheek Mariënburg (Nijmegen) tijdens de lunch. Daar wordt ook een door mij samengesteld boekje verspreid met gepubliceerde en ongepubliceerde gedichten, gratis en voor niks. ’s Avonds lees ik tijdens de Dichtersmarathon in Perdu, Amsterdam. Ik blijf dan in Amsterdam voor Verse Beats, op vrijdag in de Sugarfactory.

Zaterdag lees ik samen met Jaap Robben in Boekhandel Roelants en ’s avonds in de Poëziewinkel van Marjolein Pieks. Volgende week woensdag lees ik op de universiteit voor en donderdag organiseer ik een avond in de Etalage Derde Walstraat, waar ik samen met Oscar Wyers, Hanneke Hendrix, Wout Waanders, Seb Andeweg, Willem Claassen en Tim Pardijs reageer op de kunst die daar gemaakt en tentoongesteld is.

Daarna komt er weer wat op dit blog. Kijk bij optredens voor links en aanvangstijden.

One thought on “We noemen het een tour

  1. Pingback: Agenda | Kunstkauwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s