Stilte

Resultaat van mijn voornemen om meer te gaan bloggen laat nog even op zich wachten. Na een goede start begin dit jaar, stijgen de opdrachtteksten en aanverwanten me tot de lippen en verwaarloos ik u, mijn lieve internetkinderen, een beetje. Wees gerust: ik maak het goed, zo snel mogelijk. Zo kan ik u vertellen dat het nieuwe stadsgedicht binnenkort gepresenteerd wordt. Onderwerp en locatie houd ik nog even voor mezelf.

In de tussentijd kunt u zich vermaken (of niet) met een opname van mijn voordracht tijdens de presentatie van Stilte, geste, stem van René ten Bos. Vers uit mijn (van het koortszweet nog natte) bed droeg ik daar een aantal gedichten voor, waaronder een speciaal voor die avond geschreven gedicht. Dat gedicht is na te lezen op de site van het Soeterbeeck Programma. Ik dacht die avond zelf dat de voordracht echt abominabel was, maar bij het terugzien vind ik het wel meevallen. Niet mijn scherpste moment, maar voor iemand met koorts en een hoofd vol snot…

Kijk, er zit een play-button op mijn snoet:

Er gebeurde nog meer op dat podium trouwens.

2 thoughts on “Stilte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s