Gesloten wegens windvlagen

Ik ga me offline begeven de komende dagen. Als ik u niet terug mail of verzaak op ‘vind ik leuk’ te klikken; het wordt druk de komende dagen. We gaan weer naar Arnhem.

Donderdag begint het met Howl, de film naar het gedicht van Ginsberg. Tijdens de première, tevens opening van het festival, zal Jaap ‘Mixmaster’ van der Bent de film inleiden. Zijn colleges waren het schuld dat de Mugwumps de Mugwumps heetten. Ik kijk ernaar uit om hem weer te horen spreken. Daarnaast zal Erik Jan Harmens zijn bewerking van het klassieke gedicht ten gehore brengen. Kom dus, naar Focus. En daarna naar Klassiek Raggen, met in het voorprogramma een smakelijk potje Literaturjugend.

Vrijdag is er lunch met nog meer Literaturjugend: Tim Pardijs en Wout Waanders, gevolgd door een marktprogramma met Bernd Ebbo Visser, Elfie Tromp en Hanneke Hendrix. ’s Avonds zullen Connie Palmen en Rob Wijnberg spreken over de toekomst van de krant en de roman.

Zaterdag wordt de lunch vergezeld door voordrachten van superslamteam Daan Doesborgh en Ellen Deckwitz, die daarna ook nog eens de markt onveilig maken. Tijdens het avondprogramma barst de Nieuwe Lente los met te veel voordrachten om op te noemen. Ik doe het licht daar. Dus als u alles kunt zien, dan ligt dat aan mij.

Zondag mag ik dan zelf nog even voordragen, op verzoek van Martijn Brugman. Die presenteert namelijk die middag de nieuwste editie van MAEB is een magazine. Ik mag in een geweldig programma meedoen met Barber van de Pol over Don Quichot, voordrachten van Willem Claassen, Henk van Straten en Martijn zelf en de opvoering van Acapulco, een dialoog over twee extra’s op de set van een Rambo-film.

Daarna gaan we afbreken en uitrusten. Daarna hoort u weer van mij en vind ik weer alles leuk wat u doet.

Om u niet te overvallen met blauwe tekst, ben ik spaarzaam geweest met links in dit stuk. Maar u vindt alles wat u zoekt op degeestmoetwaaien.nl.

One thought on “Gesloten wegens windvlagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s