Met je kutgitaar…

Enige tijd geleden berichtte ik tussen neus en lippen door al over het eventuele ontstaan van een literair tijdschrift. Welnu, niets is meer eventueel: de Kutgitaar is uit. Kutgitaar is een literair zine zonder al te veel pretenties. Het verschijnt onregelmatig en heeft de volgende poëtica: “we plaatsen alleen werk van mensen die we kennen.”

Het eerste nummer bevat bijdragen van Maartje Wortel, Niek Hayen, Eva Mouton, Willem Claassen, Sander van de Moosdijk, Tim Pardijs, Hester Postma, Jan Willem Sterenborg, Martijn Brugman, Bert De Geyter, Dennis Gaens, Remy Britsemmer, Vincent Dams en Oscar Wyers. Allen schreven/tekenden ze voor het eerste nummer een ode aan de kutgitaar.

Het tijdschrift is uitgebracht in een oplage van 30 stuks. Het wordt uitgegeven in geprinte, met de hand gebonden boekjes en is verkrijgbaar voor 3 euro. Bij elk verkocht exemplaar gaat er een bijdrage uit het boekje online, op het kutgitaar-blog. Als alle bijdragen online staan, maken we er ook nog eens een e-book van. En gaan we verder met het nieuwe nummer. Zo simpel is het.

Bestellen? kutgitaar [at] gmail.com (zolang de voorraad strekt) Uitverkocht!

4 thoughts on “Met je kutgitaar…

  1. wat een diabolisch produkt! die gitaar heeft drie keer 6 snaren! ohnee, vier keer… de bovenste is 12snarig. Nou… dan is het nog diaboliser!

  2. Pingback: Kutgitaar #2 « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s