Zine für Berlin: Die Kolchose

Ik ga naar Berlijn. Macronizm en Che zijn zo vriendelijk om wat tijd van hun show in Tacheles met mij te delen. Ik doe een of twee gedichten en plak er een midweek Berlijn aan vast op mijn favoriete camping ever.

En om het geheel wat gedenkwaardiger te maken, heb ik op het laatste moment besloten om 100 zines te maken met de vertaling van De Kolchoz II. Die vertaling had ik dinsdagavond met mijn vader samen gemaakt. Woensdagavond begon ik aan het boekje. Het was een strak schema, maar het is gelukt. 100 zines, gestempeld en genummerd. Für Berlin.

Hier de online-versie:

3 thoughts on “Zine für Berlin: Die Kolchose

  1. Pingback: 24 Hour Zine: Amina « De Nieuwe S

  2. Pingback: Zine für Berlin II: Linda wandert aus « De Nieuwe S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s