Zoek je Lucy?

Ik vond haar op het balkon. Ze hing over de reling op het randje van voorover. Ze zei: ‘Ik ben een zwaan’ en of ik haar drankje even wilde vasthouden.

Wie de laatste tijd een voordracht van mij heeft gehoord, komt deze zin wellicht bekend voor. Hij komt uit Lucy, een voorstelling die ik samen met Macronizm en SmooveBusiness maak.

Lucy is een voorstelling over meisjes in het algemeen en Lucy in het bijzonder, het onbereikbare meisje. Vertrekpunt voor de productie is het nummer Fuck you Lucy van Atmosphere, een band die Macro en ik allebei hoog hebben zitten. De voorstelling zal in akoestische setting gespeeld worden, met visuals van SmooveBusiness.

Op Manuscripta (4 september) geven we een voorproefje van de voorstelling. De voorstelling gaat in première op de Nijmeegse Kunstnacht op 24 september in de ExpoPlu. Daarna staat de show o.a. op GDMW in Utrecht.

Meer willen we er voorlopig niet over kwijt. Op dit na: de eerste tekst uit de productie is vanaf vandaag te lezen op hard//hoofd. Gaat heen.

En check de facebookpagina als je op de hoogte wilt blijven van Lucy’s dates.

2 thoughts on “Zoek je Lucy?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s