Lucy – De Trailer

Afgelopen zondag was ik met Macronizm op Manuscripta. We gaven een optreden waarbij we ook enkele stukken uit de voorstelling Lucy speelden. Macro vond dat we meteen maar even van de gelegenheid gebruik moesten maken en een trailer voor die voorstelling op moesten nemen. En zo geschiedde.

Met dank aan (in volgorde van opkomst): Jan-Willem Anker, Willem Sjoerd van Vliet, F. Starik, Ivo Victoria, Seb Andeweg, Hanneke Hendrix, Ellen Deckwitz, de meisjes van Why I Love this book, Arie Boomsma, Maartje Wortel, Pim te Bokkel, Willem Claassen, Wout Waanders en Martijn Brugman.

Tijdens ons optreden speelden we ook drie stukken uit de voorstelling. Tijdens de voorstelling zelf gaan we dat met decor doen, met beelden van SmooveBusiness erbij, met een speciale telefoonmicrofoon, maar vooral: zonder papiertjes in de hand. Met die disclaimer vooraf, hier heeft u het:

Lucy gaat in première op de Nijmeegse Kunstnacht.

One thought on “Lucy – De Trailer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s