Live zine @ Entrepot Fictief

Waai, het collectief dat geen collectief is, was uitgenodigd om iets te doen voor het openingsweekend van een nieuwe expositiesruimte in Gent: Entrepot Fictief. Ik stelde voor dat we een zine zouden maken en iedereen was voor. En dus deden we dat.

Tot 18.00 uur heeft iedereen getekend, geschreven en gefotografeerd en na de selectie en wat friet zjn we gaan printen, snijden, vouwen en binden. Het resultaat is een fraai boekje van 28 pagina’s met handgeschreven covers van Eva Mouton. Het bevat werk van Willem Claassen, Hanneke Hendrix, Vincent Zegveld, Jerry Hormone, Eva en mij. We hebben er 22 kunnen maken voordat de inkt op was. Niet getreurd: eind oktober gaat Waai weer een week in de Expoplu zitten. Daar maken we er nog wat en dan is het boekje weer leverbaar.

Bovendien hebben we besloten dat we dit vaker gaan doen. Iedereen was enthousiast. Het is gewoon goed om werk te maken en dat meteen naar buiten te brengen, zo nu en dan.

Hieronder het titelgedicht Tot de laatste lantaarn een schijnwerper is geworden. De tekst is van mij, het beeld en de opmaak van Vincent.

5 thoughts on “Live zine @ Entrepot Fictief

  1. Pingback: Voorbode « modder en lijm

  2. Pingback: Kutgitaar #2 « De Nieuwe S

  3. Pingback: Wij waren Waai 2011 « De Nieuwe S

  4. Pingback: Het jaar van… « modder en lijm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s